VivaPay

Джейсън Момоа и Питър Динклидж във вампирски приключенски екшън

Вампир и неговият ловец правят театър пред уплашения народ, за да печелят

И в реалния живот Питър Динклидж (в дясно) и Джейсън Момоа са добри приятели. Снимка: Инстаграм - Джейсън Момоа и Питър Динклидж във вампирски приключенски екшън

И в реалния живот Питър Динклидж (в дясно) и Джейсън Момоа са добри приятели. Снимка: Инстаграм

Питър Динклидж и Джейсън Момоа, познати с ролите си съответно на Тирион Ланистър и Хал Дрого от „Игра на тронове“, ще си партнират във вампирския приключенски екшън „Good Bad & Undead“ (Добър, лош и нежив). Режисьор на проекта на студио „Legendary“ е Макс Барбаков, познат с романтичната комедия „Палм спрингс“ – хит на фестивала за независимо кино „Сънданс“.

Проектът е описан като „среднощно препускане“ в света на Брам Стокър. Динклидж ще се преобрази във Ван Хелсинг, последният представител на прочута династия ловци на вампири. В кожата на кръпопиеца, дал клетва, че никога повече няма да убива, влиза Момоа. Между двамата се заражда необичайно партньорство и двамата разиграват схема, в която Хелсинг започва да тероризира народа, а Хелсинг уж го убива срещу заплащане, а в действителност двамата си разделят парите след това.

Връзката им е поставена пред изпитание, когато за главата на вампира обявяват щедра сума и целият свръхестествен свят около тях се втурва в изридването му.

Момоа, освен вампир, ще бъде и продуцент.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg