Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Джерард Бътлър кацна в София

Снима екшъна „Код: Лондон“ с Морган Фрийман, Арън Екхарт и Анджела Басет

Арън Екхарт, Морган Фрийман и Джерард Бътлър в "Код: Олимп". - Джерард Бътлър кацна в София

Арън Екхарт, Морган Фрийман и Джерард Бътлър в "Код: Олимп".

Джерард Бътлър пристигна у нас за екшъна „Код: Лондон“, съобщава „24 часа“. Актьорът кацна на летище София в събота по обяд. Малко след него от ВИП-а излезе и друга холивудска звезда – Анжела Басет.

Бътлър е един от продуцентите и влиза в главната роля в “Код: Лондон” – продължение на “Код: Олимп”. В следващите дни екипът ще работи по филма в “Ню Бояна филм”.

Преди Бътлър и Басет у нас се появи друг герой от екъна – американският президент!…, пардон – актьорът Арън Екхарт, който влиза в неговия образ. Очаква се и Морган Фрийман.

В новия филм държавният глава на САЩ пристига в Лондон заедно с лидери на десетки държави на погребението на министър-председателя на Великобритания, починал при загадъчни обстоятелства. Терористи подготвят удар, за да ликвидират мого държавници наведнъж и единственият, който ще успее да предотврати масовото убийство, е героят на Джерард Бътлър, агент от тайните служби. Анджела Басет влиза е в ролята на Лин Джейкъбс, шеф на службата за охрана на американския президент. А Морган Фрийман отново ще бъде говорителят на президента.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90