Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Джим Парсънс изкарал коронавирус през март: Загуба на калории

Как героят му хипохондрик от „Теорията“ би реагирал на днешната пандемия? О, той цял живот е чакал този момент

Джим Парсънс в образа на хипохондрика Шелдън Купър в „Теория за големия взрив“ - Джим Парсънс изкарал коронавирус през март: Загуба на калории

Джим Парсънс в образа на хипохондрика Шелдън Купър в „Теория за големия взрив“

Джим Парсънс, познат с ролята си на Шелдън Купър в ситкома „Теория за големия взрив“, сподели, че е той и съпругът му са изкарали коронавирус още в средата на март и успешно са се възстановили. Актьорът гостува на „The Tonight Show“ с Джими Фалън чрез видеовръзка, за да разкаже за преживяването на болестта, с какви нови хобита е запълнил времето си под карантина и как персонажът му хипохондрик от сериала би приел коронавирусната пандемия.

„Тод [Тод Спиуак, съпруг на Парсънс] и аз го изкарахме много рано. Беше в средата на март. Първоначално не знаехме какво е, мислехме, че сме настинали, но това изглеждаше все по-малко вероятно, след като най-накрая загубихме обонянието и вкуса си“, разказва 47-годишният актьор.

Последните два симптома били много по-сериозни, отколкото очаквал:

„Според мен не отговаряха на описанията. Не знам как и обонянието, и вкусът може напълно да си отидат. А когато си под карантина, няма какво друго да правиш, освен да ядеш – това беше брутално“.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Това не го спряло да яде „всичко“, но „просто нямаше никакъв вкус“:

„Дефиницията на загубени калории“.

Докато бил под карантина, Парсънс изкарал курс по рисуване и творческо писане, но и двете бързо му омръзнали.

На въпрос как хипохондрикът Шелдън Купър би реагирал на пандемията, Парсънс отговори, че ученият би бил много по-подготвен от повечето хора за световна пандемия.

„Той е създаден за това и това е моментът, който винаги е очаквал – коментира той. – Имаше цял епизод, за който се сетих съвсем наскоро – където той си направи „Шелбот“, монтиран екран върху движещ се робот, който се управлява с дистанционно. Това се случи във време, когато хората все още можеха да се събират на групи, а той изпрати робота навън и остана в стаята си. „Не ме пипай, не кихай около мен“ са чести негови реплики. Затова мисля, че щеше да се справи.

Парсънс е поредната знаменитост, която разказва за преживяванията си с Ковид-19. Сред останалите актьори, които са дали положителна проба за вируса, са Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън, Дуейн Джонсън – Скалата, Идрис Елба, Кевин Харт, Робърт Патинсън и Нийл Патрик Харис.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах