Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Джоли атакува наградите Оскар, може би

Г-н и г-жа Пит започнаха снимките на нов филм

"Край морето" събира отново на екран Джоли и Пит. Отегчени. - Джоли атакува наградите Оскар, може би

"Край морето" събира отново на екран Джоли и Пит. Отегчени.

Има всички изгледи Анджелина Джоли да се състезава за „Оскар”. Поне в две категории!

През декември се очаква премиерата на военната драма „Несломен” по сценарий на Братя Коен, с участието на Джак О`Конъл и Гарет Хедлънд, режисирана от Джоли, носителката на наградата на Академията за ролята си в „Луди години”. Твърденията за г-жа Пит гласят, че новата й лента има огромни шансове да наддава за най-сериозните награди зад океана.

Преди седмица започнаха и снимките на „Край морето” – филм, чийто сценарий е написан от Анджелина Джоли, който отново ще бъде режисиран от нея. Това е първата лента след „Господин и госпожа Смит”, в който тя си партнира с Брад Пит.

Пит с Нилс Ареструп, който играе собственика на местното кафене

Пит с Нилс Ареструп, собственикът на местното кафене във филма „Край морето“.

Историята на „Край морето” се развива във Франция в средата на 70-те години. Джоли играе Ванеса, бивша танцьорка, а Пит е нейният съпруг Роланд – американски писател. Докато обикалят из страната, те се отдалечават един от друг, но когато отсядат в едно тихо крайбрежно градче, започват да се сприятеляват с някои от по-жизнерадостните му обитатели.

Действието се развива през 70-те години във Франция

Действието в „Край морето“ се развива през 70-те години във Франция

„Избрах действието на „Край морето” да се развива през 70-те години, не само защото това е една цветна и примамлива ера, но защото премахва много от объркаността на съвременния начин на живот и позволява да се фокусираме върху остатъчната почтеност на емоциите на персонажите по време на тяхното пътешествие”, обяснява режисьорското си виждане Джоли пред „Ентъртейнмънт Уикли”.

С две думи – разкошни хора, великолепна сценография, блестящо изследване на техните чувства. Все още не е ясна точната дата на премиерата на „Край морето”, но няма да е недобре пресметнато, ако кажем, че ще се появи навреме – точно за надпреварата за „Оскарите”.

Източник: Ентъртейнмънт Уикли

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90