Софийски международен панаир на книгата

Джон Фавро прави тв сериал „Междузвездни войни“

Режисьорът на „Железния човек“ и „Книга за джунглата“ оглавява проекта на „Дисни“ за новата стрийминг платформа на студиото

В „Соло: История от света на Междузвездни войни“ Джон Фавро озвучава мистериозния пилот Рио Дюрант. - Джон Фавро прави тв сериал „Междузвездни войни“

В „Соло: История от света на Междузвездни войни“ Джон Фавро озвучава мистериозния пилот Рио Дюрант.

Сагата продължава във всички възможни посоки. Последната междузвездно-военна новина, обявена от „Лукасфилм“ в сайта starwars.com, e че продуцентът-режисьор-актьор Джон Фавро е подписал договор, според който ще продуцира и напише телевизионен игрален сериал „Междузведни войни“ за новата стрийминг платформа на „Дисни“. 

Фавро не е чужденец в онази „далечната галактика“, защото е играл както в анимационния сериал „Междузвездни войни: Воините на клонираните“, така и в предстоящия „Соло: История от света на Междузвездни войни“, в който дава гласа си на важен герой – мистериозен извънземен пилот с няколко (повече от две) ръце, на име Рио Дюрант.

Сътрудничеството между „Дисни“ и Фавро започна преди десетилетие, когато той помогна в създаването на киновселената на „Марвел“ като режисьор на „Железния човек“ и „Железния човек 2“ и изпълнителен продуцент на филмите за Железния човек и Отмъстителите. За „Дисни“ той е режисирал и продуцирал и големия хит „Книга за джунглата“, спечелил „Оскар“ за новаторските си визуални ефекти.

В момента Фавро работи по дългоочаквания римейк на „Цар лъв“, чиято премиера е насрочена за 2019-а.

Америка за България

Все още неозаглавеният сериал по „Междузвездни войни“ засега няма определена и дата на излизане.

Bookshop 728×90