Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Официално: Джон Сняг в сезон 6 на „Игра на тронове“

Първият постер на новата част на сериала показва окървавеното лице на Кит Харингтън

Разбира се, появата на Кит Харингтън на плаката би могла да е добре премислена рекламна стратегия за новия сезон на „Игра на тронове“. - Официално: Джон Сняг в сезон 6 на „Игра на тронове“

Разбира се, появата на Кит Харингтън на плаката би могла да е добре премислена рекламна стратегия за новия сезон на „Игра на тронове“.

Джон Сняг участва в шестия сезон на фентъзи сериала „Игра на тронове“… Или поне така изглежда от първия постер, разпространен в понеделник от НВО. Освен окървавеното лице на героя, убит на Вала в самия край на пети сезон, на плаката се вижда и кога ще продължи сагата – през април догодина.

gameРедица американски градове – от Ню Йорк до Лос Анджелис – осъмнаха с билборди с окървавения Джон Сняг и надпис „Април“. Така създателите на сериала още повече нагнетяват конспирации – мъртъв ли е наистина героят на Кит Харингтън, който бе убит в последния епизод на пети сезон? Дали не е станал бял бродник?

В средата на септември, след няколко месеца хладнокръвно мълчание около смъртта на смелия командир на Стража, Харингтън поддаде на натиска и потвърди онова, което всички фенове подозират. Джон Сняг не е мъртъв. Той е достатъчно жив, за да го видим в „Игра на тронове“ поне още няколко пъти.

Харингтън потвърди това пред холандското списание „Хюмо“ в следния диалог с интервюиращия:

Кит: – Важното е, че сега знам точно колко време продължава договорът ми, а междувременно…

Интервюиращ: – Колко сезона още?

Кит: – Добър опит (смее се). Не мога да говоря за това. Нека просто кажем, че „Игра на тронове“ ще остане част от живота ми известно време, вероятно ще съм в 30-те си години, когато приключи. Едно нещо е сигурно: денят, в който вече не съм в сериала, ще е денят, в който ще се зарина с кино проекти (смее се)“.

Разбира се, всичко би могло да е добре премислена рекламна стратегия. Остава ни единствено да изчакаме до април догодина, за да видим ще се вдигне ли Джон Сняг от мъртвите.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg