Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Джони Деп изненада болни деца в образа на Джак Спароу (видео)

Преоблечени като пирати, двамата с актьора Стивън Греъм се приземиха с хеликоптер на покрива на здравното заведение

Джони Деп обърна специално внимание на малките пациенти, болни от рак. - Джони Деп изненада болни деца в образа на Джак Спароу (видео)

Джони Деп обърна специално внимание на малките пациенти, болни от рак.

Когато капитан Джак Спароу не пие ром и не обикаля моретата в търсене на съкровища, пиратът посещава детски болници. Джони Деп, облякъл костюма си от филмовата поредица „Карибски пирати“ посети Детската болница „Лейди Силенто“ в Бризбейн, Австралия, за да изненада болни хлапета.

Двамата с актьора Стивън Греъм се приземиха с хеликоптер на покрива на здравното заведение и повече от час разговаряха с малките пациенти и техните семейства, разказват от болницата. Актьорът е обърнал специално внимание на децата, болни от рак.

В момента Деп снима петия филм от „Карибски пирати“ в Австралия.

И както ще видите във видеото – любимият ни Джак Спароу се оказва объркан от модерните технология, затова пита едно дете, докато позира заедно с него за снимка: „Сега, ако има други хора, защо го наричат селфи?“.

Вижте видеото:

https://youtu.be/5bnup_lNF5w

 

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС