Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Джордж Клуни против естетичната хирургия: Не можем да се борим с времето

Трябва да приемем, че героите в киното се променят по същия начин, както и зрителите, казва актьорът

„Виждал съм до какви последици довежда естетичната хирургия, особено при мъжете, и не мисля, че е добра идея. Дори съм убеден, че в действителност тя те състарява“, казва 54-годишният актьор. - Джордж Клуни против естетичната хирургия: Не можем да се борим с времето

„Виждал съм до какви последици довежда естетичната хирургия, особено при мъжете, и не мисля, че е добра идея. Дори съм убеден, че в действителност тя те състарява“, казва 54-годишният актьор.

Да се примирим с времето и да се приемем такива, каквито сме. Това е есенцията на посланието, което огласи Джордж Клуни на промоцията на филма си „Утреландия“. В интервю пред Би Би Си Радио 4, 54-годишният американски актьор изложи схващанията си относно естетичната хирургия, която много актьори в Холивуд без колебание използват. 

Като признава, че никога не е мислил да прибягва до естетичната хирургия, той обяснява защо:

„За мен това не е проблем, нито възможност. Откровено казано, аз не вярвам, че такава интервенция ще постигне кой знае какво.“ И добавя: „Виждал съм до какви последици довежда естетичната хирургия, особено при мъжете, и не мисля, че е добра идея. Дори съм убеден, че в действителност тя те състарява“.

Звездата от „Бандата на Оушън“ приема, че не може да изглежда много по-млад, отколкото е – трябва или да остарее, или да умре.

„Аз мисля, че всички трябва да приемем, че ще остареем и да не се борим с белезите на възрастта“, продължава актьорът, преди да отправи кратко послание към колегите си мъже: „Трябва да приемем, че героите в киното се променят по същия начин, както и хората, които ни гледат“.

Осъзнавайки колко е трудно за някои актьори да се справят с опустошенията на времето, Клуни заключава:

„За актрисите е още по-тежко, защото студията не им предлагат роли. Но смятам, че трябва да приемем, че всички остаряваме и да престанем да се борим с времето, което минава“.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90