Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Еди Мърфи преговаря за „Розовата пантера“

Игрален филм със CGI ефекти за Пинко

Питър Селърс като инспектор Клузо и Еди Мърфи, кандидат за ролята. Снимки: MGM и ЕПА/БГНЕС - Еди Мърфи преговаря за „Розовата пантера“

Питър Селърс като инспектор Клузо и Еди Мърфи, кандидат за ролята. Снимки: MGM и ЕПА/БГНЕС

„Метро Голдуин Майер“ работи по нов игрален филм по „Розовата пантера“. За ролята на инспектор Клузо в момента преговаря Еди Мърфи, твърдят източници на „Дедлайн“. Филмът ще бъде игрален, но Пинко ще бъде пресъздаден с помощта на CGI ефекти.

Режисьор на филма е Джеф Фаулър, работил по CGI версията на „Соник“. „Розовата пантера“ разказва за приключенията на несръчния инспектор Клузо, въплътен от Питър Селърс във филма от 1965 г. Розовата пантера всъщност е необичаен диамант, който под определен ъгъл и светлина разкрива очертанията на скачаща пантера. В надписите на филма в началото за пръв път се появява анимационната версия на Розовата пантера и образът на пакостливеца вече е успял да измести вниманието от бижуто към себе си. Популярността му по-късно през годините се затвърждава и с няколко сериала.

В новия филм пантерата и инспекторът за първи път ще си партнират на големия екран, отбелязва „Холивуд Рипортър“. Идеята на „Метро Голдуин Майер“ е двамата персонажи да поддържат атмосферата, типична за полицейските филми, в които двама герои с недостатъци взаимно се допълват в поредица от комични моменти. Студиото все още е далеч от започването на снимки, уточняват източници, близки до проекта.

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС