Една жена до най-известните актьори в Холивуд. Коя е тя? (снимки)

Албум със снимки обиколя социалните мрежи

Джак Никълсън позира с Мария Лаглер. - Една жена до най-известните актьори в Холивуд. Коя е тя? (снимки)

Джак Никълсън позира с Мария Лаглер.

В антикварен магазин в Белгия „Opnieuw & Co“ в Мортсел, град близо до Антверпен, преди време попада интересен фотоалбум със снимки на редица знаменитости. Общото между всички тези снимки е една неизвестна жена, позираща до звезди като Брус Уилис, Кърк и Майкъл Дъглас, Джони Деп, Никълъс Кейдж, Джак Никълсън, Кевин Костнър, Дрю Баримор, Мег Райън, Киану Рийвс, Антонио Бандерас, Кевин Костнър, Том Ханкс, Рутгер Хауер, Кейт Уинслет, Лиам Нийсън и редица други.

Ентусиасти в интернет решават да проучат коя е мистериозната жена. Не след дълго отриват снимка, на която носи с бадж, на който е написано  името ѝ: Мария Лаглер. Тя е бивш член на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, неправителствената организация, която връчва наградите „Златен глобус“. В асоциацията членуват около 90 фотографи и журналисти от 55 държави, които отразяват новините от развлекателната индустрия.

С Антъни Хопкинс и Дейвид Атънбъро

С Кевин Бейкън и Том Ханкс

Покрай работата си Лаглер е имала възможността да се срещне с почти всеки от най-големите в киното. Или пък обратното – може би съществува таен клуб в Холивуд на всички знаменитости, снимали се редом до нея?!? А първото му правило вероятно е никога да не се говори за въпросния клуб.

Все още нямаме идея как албумът се е озовал при нас – коментират от антикварния магазин пред сайта „Bored Panda“. – Разчитаме на дарения, за да се финансираме, осигуряваме работа на бежанци и безработни. Най-вероятно някой го е оставил при нас в кашон, пълен с други работи.

Америка за България

Собствениците са се свързали с белгийска телевизия, където издирили дъщерята на Лаглер в Калифорния, за да ѝ върнат семейната реликва.

Мария е починала през 2016 г. на 87-годишна възраст. Работила е като журналист до края на живота си.

Със Сам Нийл и Робърт Дауни Джуниър

С Кърк Дъглас

С Майкъл Дъглас

С Брус Уилис

С Патрик Стюарт

С Кристофър Уокън

С Уил Смит

С Анджелина Джоли

С Харисън Форд

С Том Круз

С Никълъс Кейдж

С Тим Рот

С Илайджа Ууд

Със Стивън Спилбърг

С Джонатан Прайс

С Томи Лий Джоунс

С Джони Деп

С Кевин Костнър

С Антонио Бандерас

С Хю Грант

Colibri april 2017

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg