Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Ейдриън Броуди учи реплики на разходка по площад „Славейков“

Актьорът в София за снимки на нов филм

Носителят на "Оскар" се наслаждава на хубавото време в София през уикенда. - Ейдриън Броуди учи реплики на разходка по площад „Славейков“

Носителят на "Оскар" се наслаждава на хубавото време в София през уикенда.

Ейдриън Броуди прекарва първия си уикенд у нас на разходка в центъра на София. Актьорът пристигна в България за снимките на новия си филм – „Шираз през септември“, в който ще се включат още Салма Хайек, иранската актриса Шоре Агдашлу (“Семейство Симпсън”, сериалите “Кости” и “Д-р Хаус” и кино поредицата “Х-мен”) и българинът Башар Рахал.

Докато екипът на Киноцентъра „Ню Бояна“ градеше локациите за снимки, Броуди очевидно бе решил да обиколи слънчевите улички около Гранд хотела. Крачейки на бърз ход, той очевидно учеше репликите си, които почти произнасяше на глас и проверяваше в купчина листи в ръка. Цяла София бе излязла да се наслади на хубавия ден и десетки столичани разпознаха актьора в ефирния мъж с плетена шапка, с когото се разминаваха на сантиметри по улиците „Гладстон“, „Солунска“ и площад „Славейков“. Хората шушукаха и му се усмихваха, а някои се престрашиха да го спрат и да го поздравят, след което на мига се похвалиха въвфейсбук. На няколко крачки зад Броуди го следваше бодигард, който не се наложи да спасява звездата от почитатели.

Носителят на „Оскар“ за филма „Пианистът“ този път ще се превъплъти в мъж на име Айзък, разбираме от най-големия сайт за кино IMDB. „Шираз през септември“ е историческа драма по романа на иранската писателка Далия Софер. Режисьор на лентата е австралиецът Уейн Блеър („Сапфирите“), който вече е в София.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg