Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Екстра за работниците в руския „Макдоналдс“: Плащат навреме

Рекламно клипче за наемане на работници във „Вкусно и точка“ подчертава единствения плюс на работното място

Снимка: Стопкадър от видеото - Екстра за работниците в руския „Макдоналдс“: Плащат навреме

Снимка: Стопкадър от видеото

Реклама за събиране на работници за веригата „Вкусно и точка“, която замени „Макдоналдс“ в Русия, очертава единственото достойнство на работното място – „плащат навреме“. В рекламното клипче, което се излъчва по всички федерални телевизии в Русия, служител на компанията отговаря на въпроса „Разкажете за работата си“ с думите: „Ами имаш работа и ти плащат“. В този момент се намесва момиче от екипа, което вметва: „При това плащат навреме.“

Коментарите в социалните мрежи сравняват руската реклама с подобна, пусната от американската компания „Макдоналдс“ в Русия през 2019 г. В нея предимствата на работата във веригата за бързо хранене са доста повече – удобен график, добър екип, лично време и високо заплащане.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90