Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Елитът на Вестерос влиза в Драконовата яма (видео)

Финалът на седми сезон на „Игра на тронове“ е наречен „Драконът и вълкът“ и е най-дългият в историята на сериала

Ще се съгласи ли Церсей на примирие с Денерис, или ѝ готви клопка? - Елитът на Вестерос влиза в Драконовата яма (видео)

Ще се съгласи ли Церсей на примирие с Денерис, или ѝ готви клопка?

„В Кралски чертог вашите предци вдигнали огромен купол за замък на своите дракони. Драконова яма се нарича. Още си стои горе на Хълма на Ренис, макар сега да е в руини. Там отсядали кралските дракони във времената стари, и свърталището им било грамадно и сводесто като пещера, с железни врати, толкова широки, че трийсет рицари можели да минат един до друг през тях на конете си.
Из „Вихър от мечове“, Джордж Р. Р. Мартин

Последният епизод на седми сезон на „Игра на тронове“ ще бъде най-дългият в историята на сериала. „Драконът и вълкът“, както ще се казва серията, ще е точно 77 минути, оповестиха официално от НВО.

В малките часове на понеделник ще видим как представители на домовете Ланистър, Таргариен и Старк се срещат за примирие в Драконова яма – древни руини в Кралски чертог, където някога Таргариените държали драконите си. Там елитът на Вестерос ще обсъди заплахата от Краля на нощта, разбираме от трейлъра на предстоящия епизод.

В клипа виждаме почти всички водещи персонажи в „Игра на тронове“ до момента – там са Церсей Ланистър, Джайм Ланистър, Тирион Ланистър, Джон Сняг, Санса Старк, Теон Грейджой, Давос Държеливия, Бриен Тартска, Сив червей, Мисандей… На видеото липсва Денерис, така че какво означава заглавието „Драконът и вълкът“, питат се от „Ентъртейнмънт уийкли“? Препраща към срещата в Драконова яма… загатва за разпалването на романса между Джон и Дани… или и двете?

Последният епизод, който видяхме – „Отвъд Вала“, въпреки спорните си моменти в сюжета, критикувани от някои фенове, изравни постижението на „Военни трофеи“, като събра 10,2 милиона зрители (над 14 милиона, ако се броят повторенията и гледанията онлайн) за второто място по рейтинг.

Традиционно финалните серии на „Игра на тронове“ поставят големите рекорди – можем да се надяваме, че тенденцията ще се запази, особено предвид сериозното чакане за осмия, последен сезон. Работата по него започва през октомври, а премиерата се очаква в края на 2018 или началото на 2019 г.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg