Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Ема Томпсън: Аъх-аъх ай ай ай ай уиий – ъъррргх!

Двукратната носителка на „Оскар“ се завръща в света на мъжете в черно

Ема Томпсън се завръща във фантастичния свят на мъжете в черно. Снимката е от участието ѝ в „Мъже в черно 3“. - Ема Томпсън: Аъх-аъх ай ай ай ай уиий – ъъррргх!

Ема Томпсън се завръща във фантастичния свят на мъжете в черно. Снимката е от участието ѝ в „Мъже в черно 3“.

Ема Томпсън има повод да празнува под звуците на „Back In Black“ на AC/DC, защото ще се облече отново в черно, да влезе за втори път в образа на агент О.

В „Мъже в черно 3“ нейният агент О замени агент Зед (Рип Торн) като ръководител на агенцията за контрол над извънземните опасности, който вече не бе в състояние да изпълнява задълженията си. Но Ема Томпсън няма да се снима в „Мъже в черно 4“ (за такъв филм не се говори), а в опит за рестарт на поредицата – под формата на история от света на „Мъже в черно“.

Томпсън е двукратна носителка на „Оскар“ – като актриса за „Имението „Хауърдс Енд“ и като сценарист за „Разум и чувства“. Също като Торн и едната от двете главни звезди на „Мъже в черно“ Томи Лий Джоунс, тя  се включи успешно и в характерната за поредицата комбинация хумористично-глупави ситуации, изпълнявани със съвсем сериозен вид. Ако сте забравили, вижте този откъс от третата част:

Това е вторият случай, в който Томпсън играе отново един и същи образ в популярна кинопоредица – първият беше като професор Сибил Трелоуни във филмите за Хари Потър.

Новият филм има за цел да възстанови научно-фантастичната поредица. Режисьор е Ф. Гари Грей („Бързи и яростни 8“, „Италианска афера“). Ще участват още и звездата от „Рагнарок“ Крис Хемсуърт – най-вероятно като извънземен, и Лиъм Нийсън.

Сценаристи са авторите на „Железния човек“ Мат Холоуей & Арт Маркъм – те  обявиха, че ще придадат на франчайза по-глобални мащаби. Историята няма да включва любимите ни агенти Джей и Кей (Уилм Смит и Томи Лий Джоунс, освен може би със съвсем кратки появявания), а ще бъде по-скоро ансамблова творба за секретната правителствата агенция, която защитава Земята от враждебни извънземни и помага на приятелски настроените да се внедрят сред човечеството. Лиъм Нийсън ще е шефът на лондонския отдел на „Мъже в черно“, откъдето, както се твърди, ще започне историята.

Все още неназованият филм – разклонение/рестарт – на „Мъже в черно“ вече има насрочена премиерна дата: 14 юни 2019 г.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90