Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Емил Конрад или изкуството да мързелуваш

Влогърът излиза със стендъп комедия в зала 1 на НДК

Емил Конрад е явление в социалните мрежи - с близо 300 хиляди последователи във Фейсбук и над 215 хиляди в YouTube.  - Емил Конрад или изкуството да мързелуваш

Емил Конрад е явление в социалните мрежи - с близо 300 хиляди последователи във Фейсбук и над 215 хиляди в YouTube.

Емил Конрад, влогърът със стотици хиляди последователи и вече две книги, ще изнесе стендъп комедия в НДК. Моноспектакълът „Изкуството да бъдеш мързелив“ очаква публика на 1 октомври в зала 1.

„Нали знаете – хората владеят бойни изкуства, владеят хиляди езици…, а аз владея изкуството да бъда мързелив“, анонсира събитието в последното си видео влогърът.

С близо 300 хиляди последователи във Фейсбук и над 215 хиляди в YouTube, Конрад е явление в социалните мрежи. А от миналата година влезе и в книжарниците – книгата му „Нещата, на които не ни учат в училище“ породи дебат дали е литература или не, но бе едно от най-продаваните заглавия за 2015-а.

Новината за събитието в НДК идва с новата книга на Емил Конрад – „#Сподели“, която се очаква най-малко да изравни постижението на предходната. Издателите от „Егмонт“ обявиха, че първоначалният тираж е 25 хиляди екземпляра, а предварителните поръчки са били 4 хиляди. На представянето в събота в София желаещите да се срещнат лично с автора се извиха на дълга опашка край книжарница „Хеликон“ на жълтите павета.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС