POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Емилия Кларк скитала 3 часа, като прочела финала на „Троновете“

Третият епизод ще бъде на православния Великден, когато ще видим битката за Зимен хребет

След като разбрала каква ще е съдбата на героинята ѝ, Емилия Кларк обикаляла улиците на Лондон „три часа, безцелно“. Снимка: Стопкадър от трейлъра - Емилия Кларк скитала 3 часа, като прочела финала на „Троновете“

След като разбрала каква ще е съдбата на героинята ѝ, Емилия Кларк обикаляла улиците на Лондон „три часа, безцелно“. Снимка: Стопкадър от трейлъра

Пет седмици остават до премиерата на последния осми сезон на „Игра на тронове“ и нетърпението на феновете расте, особено след трейлъра миналата седмица. Увеличава се и паниката на зрителите какво ще правят след края на сериала, който бе в ефира осем години. Емилия Кларк вече го е преживяла.

Актрисата в ролята на Денерис споделя пред „Press Association“, че след като разбрала каква ще е съдбата на героинята ѝ на финала, обикаляла улиците на Лондон „три часа, безцелно“.

„Дори да валеше, отново щях да се разхождам така, без да знам какво да правя – твърди Кларк. По думите ѝ имало „много сълзи“, когато снимала последните си сцени като Майка на драконите. – Това беше моментът, в който разбрах, че алкохолът може да има депресиращо действие. Ходех с една чаша вино наоколо и се чудех „Защо не ставам по-щастлива от това?“

Разбира се, емоциите на актрисата вероятно са породени от факта, че слага точка на дългогодишен проект.

Междувременно НВО потвърди окончателно дължината на епизодите от осмия сезон. Шестте серии няма да са с продължителността на дългометражен филм, както първоначално обещаха шоурънърите Дейвид Бениоф и Дан Уайс.

Първият епизод, който у нас ще може да гледаме рано сутринта на 15 април, е 54 минути. Вторият е с 4 минути по-дълъг, а третият (който ще съвпадне с православния Великден) ще бъде 60 минути, в които ще видим битката за Зимен хребет. Четвърти, пети и шести епизод са по около 80 минути, като се отбелязва, че в пети отново ще има битка, предвид, че режисьор е Мигел Сапочник, на когото Бениоф и Уайс повериха „Битката на копелетата“ и епизода „Хардхоум“. В този епизод вероятно ще е и най-зрелищната батална сцена, снимана 55 дни и нощи.

Премиерата на осмия сезон на „Игра на тронове“ у нас е на 15 април.

Илюстрация: Everything Game Of Thrones/Фейсбук

https://youtu.be/Uh0YgZYCHjg

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90