Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

ЕнДеКачу през уикенда

Националният дворец на културата става арена за лов на покемони

Присъствието си на събитието във Фейсбук са потвърдили повече от 10 хиляди души. - ЕнДеКачу през уикенда

Присъствието си на събитието във Фейсбук са потвърдили повече от 10 хиляди души.

Манията по търсенето на покемони продължава да се развива с невероятни темпове. Сега в нея навлиза и Националният дворец на културата, който през предстоящия уикенд (30 и 31 юли) ще се превърне в арена за лов на виртуалните същества чрез мобилната игра Pokemon Go.

Присъствието си на събитието във Фейсбук са потвърдили повече от 10 хиляди души. Вратите на двореца през двата дни ще бъдат отворени, а търсенето на Пикачу, Чармъндър, Скуъртъл и подобните им ще се състои из цялата сграда.

Освен че ще имат възможността да се сдобият с нови покемони в колекциите си, присъстващите ще намират скрити из НДК технологични награди, а един от тях ще си тръгне с чисто нова конзола PlayStation 4.

За най-ентусиазираните има предвидени и гнезда за зареждане на смартфоните. Онези пък, които искат да се включат в лова, но нямат физическа възможност, получават крехка утеха – могат да гледат на живо какво се случва във вътрешността на Двореца на културата тук.

Фоби

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах