Зала България / 17 септември – 6 октомври 2

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Епизодик от „Троновете“ получи главна роля във „Властелинът“

Робърт Арамайо се появи във виденията на Бран Старк

Робърт Арамайо като младия Нед Старк, когато  се изправя срещу прочутия рицар сър Артър Дейн, Мечът на утрото - Епизодик от „Троновете“ получи главна роля във „Властелинът“

Робърт Арамайо като младия Нед Старк, когато се изправя срещу прочутия рицар сър Артър Дейн, Мечът на утрото

„Амазон“ откри актьор за герой за Средната земя във Вестерос – Робърт Арамайо, когото видяхме като младия Нед Старк, получи главна роля в сериала „Властелинът на пръстените“. Той е нает вместо Уил Полтър, който се отказа от ангажимента заради натоварен график, съобщава „Дедлайн“.

Арамайо имаше епизодични, но ключови участия в „Игра на тронове“ – появи се във виденията на Бран Старк, когато младият Нед Старк се изправи срещу Меча на утрото, сър Артър Дейн, за да защити сестра си Лиана. Тя роди малко след това син на Регар Таргариен в Кулата на радостта – Егон, известен като Джон Сняг.

Ролята на Арамайо във „Властелинът“ засега не се уточнява – от обявата за прослушването се знае единствено, че името на персонажа му е Белдор. Сериалът ще се развива във Втората епоха на Средната земя, тоест събитията, които ще видим на екрана, ще предхождат онези, които са ни вече познати от трилогията на Питър Джаксън.

Шоурънъри на сериала са Дж. Д. Пейн и Патрик Маккей. Първите два епизода са от режисьора Хуан Антонио Бейона, работил по „Джурасик Парк: Рухналото кралство“. Продукцията претърпя близо 5-месечен застой в „Амазон“, но притесненията, че проектът ще пропадне се разсеяха, когато „Амазон“ го одобри за втори сезон.

Вижте още: ЗАДРУГАТА ЗАД „ВЛАСТЕЛИНЪТ НА ПРЪСТЕНИТЕ“

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Утехата Вазов

Bookshop 728×90