Фантомът

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Ерик Бана варди киносалоните от злото

„Избави ни от злото” е симбиоза между полицейски сериал и филм на ужасите. - Ерик Бана варди киносалоните от злото

„Избави ни от злото” е симбиоза между полицейски сериал и филм на ужасите.

Миналата седмица кината у нас и по света бяха щурмувани от трансформиращи се моторни превозни средства, които се опитваха да превземат света. Този уикенд ще отдадем значимото на злите сили, които искат да обхванат де що има човешка душа.

Премиерният филм този петък е „Избави ни от злото”. В него Ерик Бана играе детектив Ралф Сарчи от нюйоркската полиция. Неговият контингент обаче не са обикновени престъпници, а паранормални.

Историята в лентата е базирана на истински преживявания на ченге от Голямата ябълка, написал дори роман с екзорсистките си преживявания.

В „Избави ни от злото” Ерик Бана си партнира с Оливия Мън и с Едгар Рамирес, който играе нетрадиционен свещеник, с помощта на когото полицаят успява да разгадае как да се справи с демоничните сили, завладяли и членовете на семейството му.

На създателите на „Избави ни от злото” симбиозата между полицейски сериал и филм на ужасите явно им се е сторила добра идея. Да, със сигурност ще подскачате по седалките от страх. Но ако този филм не ви накара да се заречете повече никога да не гледате ленти за хора, обладани от демони, то тогава най-вероятно вие самите имате нужда от екзорсист.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90