Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Ето защо Слави Бинев е шеф на културата и медиите

Слави Бинев, бивш собственик на заведения за чалга и стриптийз, бе избран за председател на Комисията по култура и медии в парламента. - Ето защо Слави Бинев е шеф на културата и медиите

Слави Бинев, бивш собственик на заведения за чалга и стриптийз, бе избран за председател на Комисията по култура и медии в парламента.

Фикрет Шабанов Хюсеинов – депутат от ДПС, стругаро-фрезист, заместник-председател на Комисията по култура в 41 Народно събрание.

Нина Чилова – министър на културата в правителството на Симеон Сакскобургготски, бъркаща Панчо Владигеров със Златю Бояджиев.

Нейчо Неев – „Егати и държавата, щом аз съм й вицепремиер…“

Волен Сидеров – българският Жириновски или Льо Пен, или каквото там си изберете – в предишния парламент бе предложен за шеф на Комисията по парламентарна етика.

Цветан Цветанов – осъден на първа инстанция заради подслушване. В момента е в Комисията за контрол на специални разузнавателни средства.

Лукарски – :)))).

Сериозна част от журитата в музикалните ни формати не мога да четат ноти.

Сериозна част от телевизионните продуценти и немалко журналисти не са прочели повече от 10 книги в живота си.

Сериозна част от депутатите говорят на такъв диалект, че отделите „Човешки ресурси“ на повечето компании не биха ги допуснали до интервю за работа.

Шефовете на читалищата смятат, че роялите пречат и с удоволствие ги насичат за подпалки.

А ние се чудим защо Слави Бинев е шеф на Комисията по култура и медии…

И докато се чудим, държавната телевизия БНТ излиза с декларация, с която съм напълно съгласен.

Само дето в декларацията някой е написал името на Бинев с малка буква…

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС