VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Фалшив Де Ниро се представя за актьора на кинофестивал

Двойникът дефилира за овации пред медиите в Сан Себастиан

Двойникът на актьора носи артистичния псевдоним Марк де Ниро. - Фалшив Де Ниро се представя за актьора на кинофестивал

Двойникът на актьора носи артистичния псевдоним Марк де Ниро.

Двойник на Робърт де Ниро привлече вниманието на феновете и медиите, очакващи звездите на кинофестивала в Сан Себастиан пред хотел „Мария Кристина“. Дребен детайл – неподходящото за този час вечерно облекло – издаде фалшивия Де Ниро, пише испанското издание „Ла Расон“.

Марк Лорет, с артистичното име Марк де Ниро, е каталунец и прилича извънредно много на американската звезда, но преди петнайсет години…

Нает от моден бутик в Сан Себастиан, фалшивият Де Ниро раздаде много повече усмивки и приветствия от истинския, който уважи сърдечната публика в градчето, когато през 2000 година присъства на фестивала и получи наградата „Доностия“ (по второто име на града) с лаконичното „много благодаря“.

Двойникът на Де Ниро пристигна тъкмо навреме, за да заблуди присъстващите – след появата на героите на фестивала, звездите Бенисио дел Торо и Емили Блънт.

Градът, винаги готов за гости, тази година приема не само филмови фенове, а и тълпи от „селфи-режисьори“, които вече не се задоволяват със снимка с прочута личност – големи групи европейци и американци пресякоха, снимайки се с мобилните си апарати, няколко пъти моста пред конгресния център Курсаал – авангардната творба на архитекта Рафаел Монео, където се провежда 63-ото издание на фестивала (18-26 септември).

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Още по темата

Докачливият гений

kapatovo.bg