Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Фарел се разплака от „Хепи“ (видео)

Фарел Уилямс - Фарел се разплака от „Хепи“ (видео)

Фарел Уилямс

Изпълнителят на най-позитивната през 2013 г. песен „Happy“ (от англ. – радост) Фарел Уилямс, се разплака от радост, слушайки я. Това се случи в телевизионното студио на Опра Уинфри, която пусна на госта си сбор от клипове на негови фенове от цял свят, които са заснели своя версия на песента му.

Седекратният носител на „Грами“ десетилетия вече е на върха в музикалния бизнес, но продължава да се променя и да задържа вниманието на публиката. Така, на 41 години, Фарел успя да създаде песен, която стана любима във всички краища на планетата и дори стана модно да създадеш своя видео версия на „Happy“. Този успех на Фарел не бе инцидентен, а част от вълна, която първо ни заля със суперхита „Blurred Lines“ (с Робин Тике), а след това и с „Get Lucky“ (с „Дафт Пънк“).

Вижте реакцията на Фарел Уилямс в студиото на Опра:

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90