Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Феята от кутийката

Татяна Лолова като „събирачка на минали чувства“ в нова песен (видео)

Татяна Лолова сияе в черно-бялото видео на песента „Кутийка за спомени“. - Феята от кутийката

Татяна Лолова сияе в черно-бялото видео на песента „Кутийка за спомени“.

В една вълшебна софийска градина една голяма актриса се разхожда с лейка, за да освежи гъсталака от спомени. Сещайки се за любим приятел, за талантлив колега, за именит творец, когото е срещнала на улицата и се е престрашила да поздрави, тя се усмихва.

Днес Татяна Лолова посреща своята публика във виртуалната си градина – песента „Кутийка за спомени“. Тя е създадена за нея от продуцента Игор Марковски, събрал забележителен екип – текстът е на Мария Касимова-Моасе, музиката – на Момчил Колев, а видеото – на режисьора Васил Стефанов.

Усмивката на Татяна Лолова не сияе заради камерите, Татяна Лолова е откровена в радостта си да изпее тази песен. Жената във видеото е самата тя – запазила в сърцето си най-хубавите спомени за хората, с които я е срещнала съдбата, и винаги във възторг да ги сподели със света. Кутийката – метафора от текста – във видеото е сандъче с предмети от щастливи мигове, каквито пазят не само романтиците. За актриса с нейната биография тези мигове са с големината на ракли. Това е нейното богатство – несметни съкровища от безценни преживявания, останали ѝ от стотиците спектакли и филми, от красивия живот със съпруга ѝ и дори от разменените думи със случайно срещнати хора.

Сега имаме всичко това събрано в кутийката на 4,37-минутно видео. Подарък за нея и за нас.

Да го видим: 

Фоби

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах