Феята от кутийката

Татяна Лолова като „събирачка на минали чувства“ в нова песен (видео)

Татяна Лолова сияе в черно-бялото видео на песента „Кутийка за спомени“. - Феята от кутийката

Татяна Лолова сияе в черно-бялото видео на песента „Кутийка за спомени“.

В една вълшебна софийска градина една голяма актриса се разхожда с лейка, за да освежи гъсталака от спомени. Сещайки се за любим приятел, за талантлив колега, за именит творец, когото е срещнала на улицата и се е престрашила да поздрави, тя се усмихва.

Днес Татяна Лолова посреща своята публика във виртуалната си градина – песента „Кутийка за спомени“. Тя е създадена за нея от продуцента Игор Марковски, събрал забележителен екип – текстът е на Мария Касимова-Моасе, музиката – на Момчил Колев, а видеото – на режисьора Васил Стефанов.

Усмивката на Татяна Лолова не сияе заради камерите, Татяна Лолова е откровена в радостта си да изпее тази песен. Жената във видеото е самата тя – запазила в сърцето си най-хубавите спомени за хората, с които я е срещнала съдбата, и винаги във възторг да ги сподели със света. Кутийката – метафора от текста – във видеото е сандъче с предмети от щастливи мигове, каквито пазят не само романтиците. За актриса с нейната биография тези мигове са с големината на ракли. Това е нейното богатство – несметни съкровища от безценни преживявания, останали ѝ от стотиците спектакли и филми, от красивия живот със съпруга ѝ и дори от разменените думи със случайно срещнати хора.

Сега имаме всичко това събрано в кутийката на 4,37-минутно видео. Подарък за нея и за нас.

Америка за България

Да го видим: 

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах