Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Фифти Сент обяви фалит, дължи близо $50 млн.

Рапърът иска да реорганизира финансите си без да спира музикалната си кариера

А само преди три месеца „Форбс“ оцени богатството на рапъра на над 150 милиона долара. - Фифти Сент обяви фалит, дължи близо $50 млн.

А само преди три месеца „Форбс“ оцени богатството на рапъра на над 150 милиона долара.

Американският рапър Фифти Сент обяви банкрут и подаде в съда заявление за защита от кредиторите, съобщи Би Би Си. Според документите, подадени от музиканта в съда в Хартфорд, щата Кънектикът, дълговете му са между 10 и 50 милиона долара.

В момента Фифти Сент живее в имение, което купи от Майк Тайсън през 2003 г. за 4,1 милиона долара. Разточителният живот и залязващата му слава обаче си казват думата – при все, че само преди около три месеца „Форбс“ оцени богатството на рапъра, продал повече от 22 милиона албума, на повече от 155 милиона долара.

Само преди седмица гражданският съд на Манхатън постанови музикантът да плати 5 милиона долара на бившата съпруга на Рик Рос Лавония, с която има дете. Делото бе заведено от жената заради публикуването на сексвидео на двамата от Фифти Сент.

Наскоро рапърът загуби и дело срещу фирма за слушалки, която го обвини, че е откраднал дизайна на нейни продукти – тогава обезщетението бе в размер на 17 милиона долара.

Според адвокатите на музиканта той е подал документите за обявяване на фалит, за да може да продължи участие в бизнес проектите си и работата си като певец, докато реорганизира финансите си.

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg