Филм на ужасите за котки с премиера онлайн (видео)

„Страхливата котка” следва всички правила на хорър жанра

Стопкадър от „Страхливата котка“ - Филм на ужасите за котки с премиера онлайн (видео)

Стопкадър от „Страхливата котка“

Първият филм на ужасите, специално предназначен за котки, се появи в Ютюб. Авторите му твърдят, че са базирали анимационната късометражка върху прословутия страх на котките от краставици. Освен това във филмчето са използвани звуци, които могат да бъдат чути само от котки.

„Страхливата котка” е създаден по класическите правила на хорър филмите – има мрачна атмосфера, странни събития, кълбо прежда, което се движи само… С очевидна любов към мъркащите любимци създателите са показали колко смели са котките иначе – нито странните сенки, нито яростното кълцане на кървави домати не предизвикват уплах у безспорно симпатичното коте от видеото.

Ужасът настава, когато котката докосва паднала на пода краставица… Следват кадри, които според авторите на филма, могат да доведат до ужас всеки домашен котарак.

За хората филмът е забавен. Коментарите на първите зрители – също. Някои от тях предлагат краставиците да бъдат полети с оцет, това ги обезврежда. Други твърдят, че са пуснали филма на котката си и тя е избягала от ужас.

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах