Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Филм на ужасите за котки с премиера онлайн (видео)

„Страхливата котка” следва всички правила на хорър жанра

Стопкадър от „Страхливата котка“ - Филм на ужасите за котки с премиера онлайн (видео)

Стопкадър от „Страхливата котка“

Първият филм на ужасите, специално предназначен за котки, се появи в Ютюб. Авторите му твърдят, че са базирали анимационната късометражка върху прословутия страх на котките от краставици. Освен това във филмчето са използвани звуци, които могат да бъдат чути само от котки.

„Страхливата котка” е създаден по класическите правила на хорър филмите – има мрачна атмосфера, странни събития, кълбо прежда, което се движи само… С очевидна любов към мъркащите любимци създателите са показали колко смели са котките иначе – нито странните сенки, нито яростното кълцане на кървави домати не предизвикват уплах у безспорно симпатичното коте от видеото.

Ужасът настава, когато котката докосва паднала на пода краставица… Следват кадри, които според авторите на филма, могат да доведат до ужас всеки домашен котарак.

За хората филмът е забавен. Коментарите на първите зрители – също. Някои от тях предлагат краставиците да бъдат полети с оцет, това ги обезврежда. Други твърдят, че са пуснали филма на котката си и тя е избягала от ужас.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах