Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Филм за момичета и момчета. Става и за родители (видео)

„Лили Рибката“ – съвет към децата да се съсредоточат върху вълшебните неща

Татяна Лолова в „Лили Рибката“. - Филм за момичета и момчета. Става и за родители (видео)

Татяна Лолова в „Лили Рибката“.

Филм за момичета и момчета. Подходящ и за родителите им. „Лили Рибката“ на Ясен Григоров ще направи премиерата си на 1 октомври на фестивала „Златната роза“ във Варна. В интернет обаче вече може да се види негов клип, от който оставаме със съвсем нелоши впечатления.

„Лили Рибката“ е приказка за необикновено дете, което променя пола си всеки път щом някой го погледне право в очите. Полагайки усилия да му помогнат, родителите на детето го отвеждат в малко село в околностите, на което детето среща връстничката си Лили – внучка на говорещ Японски шаран и дъщеря на цигани-магьосници.

В трейлъра приятен мъжки глас зад кадър се обръща директно към децата бъдещи зрители на филма и им разказва, че в него има от лошите, има настръхващи кожата преследвания с коли, има и специални ефекти, отнемащи ти дъха, има неразгадани загадки, говореща гигантска риба, анимационен герой, има и разни неща, заснети в черно-бяло (които, ако решиш, можеш и да пропуснеш, като си подремнеш малко и ги заместиш с някой цветен сън).

А накрая съветва младите зрители да се съсредоточат върху вълшебните неща.

Във филма участват Дарина Досева, Калина Асенова, Боян Григоров, Калоян Минчев, Татяна Лолова, Елена Кабасакалова, Добрин Досев, Койна Русева, Стоян Радев, Калин Сърменов, Десислава Спасова, Красимир Ранков, Линда Русева, Николай Урумов, Красимира Демирова, Луизабел Николова. Оператор е Красимир Андонов, а музиката е дело на Виктор Стоянов. Сценарист и режисьор е Ясен Григоров.

Предлагаме ви трейлъра на „Лили Рибката“.

LILLY THE LITTLE FISH, Promotional Trailer, 2017 from Yassen Grigorov on Vimeo.

„Лили Рибката“ предстои да „заплува“ и по столичните екрани – през ноември ще бъде показан на „Киномания“, като част от детската програма на фестивала.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg