VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Флорънс Уелч счупи крак по време на концерт

Певицата се е наранила по време на един от скоковете си от сцената

Флорънс и бандата ѝ получиха много позитивни оценки за участието си на „Коачела“. - Флорънс Уелч счупи крак по време на концерт

Флорънс и бандата ѝ получиха много позитивни оценки за участието си на „Коачела“.

Флорънс Уелч, вокалистката на „Флорънс енд дъ Машин“, е счупила крака си по време на енергичното си шоу на фестивала „Коачела“ в Калифорния през уикенда. Новината идва скоро след като стана ясно, че бандата ще е един от основните участници на емблематичния „Гланстънбъри“ през юни. Според Уелч обаче травмата няма да попречи на участието ѝ там.

„Мъчно ми е да го кажа, но след шоуто в „Коачела“, което е едно от любимите ми, открих, че имам счупване на крака заради скока ми от сцената“, написа певицата в профила си във „Фейсбук“, като прикачи и рентгенова снимка на контузията.

Рентгенова снимка на счупването.

Рентгенова снимка на счупването.

„За съжаление, докато се възстановя, ще трябва да огранича участията си. За Гластънбъри обаче би трябвало вече да съм си на краката“, успокои почитателите си Уелч.

Певицата получи много позитивни оценки за шоуто си в „Коачела“, където зрителите на няколко пъти я видяха да скача от сцената. Освен това тя представи и няколко нови песни от предстоящия си албум – „Колко голямо, колко синьо, колко красиво“.

https://youtu.be/VV6WCizT9Q0

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg