Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Фондацията“ на рока в симбиоза със симфониците на БНР

Супергрупата излиза в зала 1 на НДК с оркестъра на Радиото

Музикантите от „Фондацията“ смятат, че концертът им със симфоничния оркестър на БНР ще бъде паметен за публиката. - „Фондацията“ на рока в симбиоза със симфониците на БНР

Музикантите от „Фондацията“ смятат, че концертът им със симфоничния оркестър на БНР ще бъде паметен за публиката.

Рокът винаги е влизал в добра симбиоза със симфоничната музика, но е скъп лукс, който са си позволявали малцина. Сега Кирил Маричков ще има шанса да чуе могат ли парчетата на „Щурците“ да звучат симфония. На 4 април супергрупата „Фондацията“ излиза в зала 1 на НДК със симфоничния оркестър на БНР. Диригент на концерта ще бъде Григор Паликаров. 

От „Фондацията“ вече са в трескава подготовка за концерта, а репетициите с филхармониците на Радиото са особено вълнуващи за тях. Смятат, че събитието ще бъде паметно – така, както и повечето им участия из страната и в чужбина, защото формацията изпълнява някои от прочутите мелодии в българския рок – от репертоара на „Щурците“, ФСБ, Б.Т.Р., дуета „Дони и Момчил“, група „Те“…

Всеки гост ще може да чуе всички парчета отново – след последния акорд на концерта всички песни ще се предлагат на диск.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90