Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Франция забрани филм на ужасите, зрители психясват

Младежи се плюят и псуват на прожекциите

„Анабел“ разказва за зъл дух, който се вселява в една кукла. Филмът се излъчва и у нас от 3 октомври. - Франция забрани филм на ужасите, зрители психясват

„Анабел“ разказва за зъл дух, който се вселява в една кукла. Филмът се излъчва и у нас от 3 октомври.

Някои френски кина забраниха прожекциите на американския филм на ужасите „Анабел“, след като някои зрители получиха изблици на насилие, предаде „Радио Франс ентернасионал“. След множество обаждания в полицията излъчването на хоръра беше отменено в салони в Париж, Марсилия Монпелие и Страсбург.

По думите на служители в кинозалите някои зрители започват да проявяват насилие, да обиждат околните и да се държат неадекватно. „Групичка буйни 14-годишни младежи се псуваха един друг, плюеха се, уринираха по седалките. Беше като в зоологическа градина“, обясни мениджърът на кино в Монпелие. Подобни сценки се разиграли и в други градове.

„Радио Франс ентернасионал“ отбеляза, че филмът може да бъде прожектиран отново, само когато охраната започне на следи по-стриктно дали в киносалоните не влизат непълнолетни лица, а също така да дежури вътре по време на прожекцията.

„Анабел“ е продължение на хоръра „Заклинанието“. Сюжетът разказва историята на обикновено американско семейство, което е тероризирано от зъл дух, вселил се в кукла.

В България филмът се върти по кината от 3 октомври.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg