Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Фреди Меркюри и плодовете на Молдова (видео)

Удивително изпълнение на фермери събра половин милион зрители само за три дни

Събирайки реколта, носейки менци с вода и пренасяйки собствената си продукция, хора от народа пеят адаптация на Show Must Go On на „Куин“. - Фреди Меркюри и плодовете на Молдова (видео)

Събирайки реколта, носейки менци с вода и пренасяйки собствената си продукция, хора от народа пеят адаптация на Show Must Go On на „Куин“.

Холивудски звезди рекламират България в клип със спорен успех, в Молдова обаче са намерили по-оригинален начин да се покажат пред света – с видео в YouTube, което за броени дни е гледано половин милион пъти.

Фермери от източноевропейската страна са участниците в песента – но те не просто показват предимствата на родната пред чуждата продукция, но го правят по повече от интригуващ начин. Събирайки реколта, носейки менци с вода и пренасяйки собствената си продукция, хората от народа пеят адаптация на Show Must Go On на „Куин“ – макар и с преработен текст, който убеждава защо молдовските плодове и зеленчуци са по-добри от всеки други.

И въпреки че пеят леко фалшиво, за три дни близо половин милион души са ги гледали в сайта за видеосподеляне YouTube, а отзивите са повече от позитивни.

Вижте песента на молдовските фермери:

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg