POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Провокативно: Фучеджиева всяка неделя в ефира

Авторката на „Сексът и комунизмът“ дебютира като телевизионна водеща, а поетът Августин Господинов - като репортер

„Всяка седмица в „Провокативно“ ще вадим по една лична и вълнуваща тема, която кара хиляди хора да се срамуват, да мразят, да изневеряват, да завиждат и да пазят в тайна“, предупреждава Милена Фучеджиева. - Провокативно: Фучеджиева всяка неделя в ефира

„Всяка седмица в „Провокативно“ ще вадим по една лична и вълнуваща тема, която кара хиляди хора да се срамуват, да мразят, да изневеряват, да завиждат и да пазят в тайна“, предупреждава Милена Фучеджиева.

Милена Фучеджиева дебютира в телевизионния ефир. Авторката на „Сексът и комунизмът“ започва на 1 май своя авторска рубрика в Bulgaria ON AIR. Предаването се нарича „Провокативно“ и ще върви всяка неделя от 17,30 ч.

На екрана ще видим Фучеджиева в образа, познат и на читателите й в „Площад Славейков“ – тя ще коментира темите, по които обществото мълчи или предпочита да представя удобно опаковани. В рамките на един час писателката ще провокира гостите, зрителите и себе си, ще търси причините и решенията за проблемите, които хората си създават сами или в които са въвлечени.

Милена Фучеджиева определя своето токшоу като „женски сериал и за мъже“, а темите й са секс, брак, развод, любов и други „женски работи“ като мъже, храна, лайфстайл, кариера, дом… Писателката смята да предизвика зрителите да търсят неудобните отговори по темите, които скрито ги вълнуват, ще ги стимулира да подобрят живота си и да му се наслаждават.

Това трудно би се случило, ако човек не умее да преодолее миналото си, твърди Милена, затова в рубриката „Женските досиета X“ водещата ще представя по една жена, която присъства в архивите на Държавна сигурност.

„Всеки човек изживява своя личен сериал всекидневно. Всяка сутрин стартираме нов епизод от живота. Отваряме чекмеджета, в които държим дрехи, писма, скъпи спомени и тайни. Това е нещо, което ще пренесем и на екрана. Всяка седмица ще вадим по една лична и вълнуваща тема, която кара хиляди хора да се срамуват, да мразят, да изневеряват, да завиждат и да пазят в тайна“, обяснява Фучеджиева.

Писателка е водеща на „Провокативно“, а поет е репортерът в шоуто. В тази роля влиза Илиян Любомиров, известен с псевдонима Августин Господинов.


Всичко от Милена Фучеджиева в „Площад Славейков“

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg