Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

ГЕРБ за заплахите на Антон Тодоров към Виктор Николаев: Лично мнение

Нова тв за депутата: Недопустимо поведение

„Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Тя и вашата колежка беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ. За такъв въпрос, аз ако съм шеф в телевизията, уволнявам“, заяви Антон Тодоров на тв водещия Виктор Николаев. - ГЕРБ за заплахите на Антон Тодоров към Виктор Николаев: Лично мнение

„Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Тя и вашата колежка беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ. За такъв въпрос, аз ако съм шеф в телевизията, уволнявам“, заяви Антон Тодоров на тв водещия Виктор Николаев.

ГЕРБ не осъди поведението на своя депутат Антон Тодоров, заплашил журналиста Виктор Николаев в студиото на „Здравей, България“ в петък сутринта, а определи агресията му като „лично мнение“.

Тв водещият попита госта за „шайка“ ли става дума, след твърденията на Тодоров за президента Румен Радев относно сделката с грипените. Николаев явно визираше метаморфозата от критик на ГЕРБ, издал книгата „Шайка – Бойко, Росен, Цецо и другите“, в народен представител на партията. На което Антон Тодоров отвърна:

„Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Тя и вашата колежка беше тръгнала в такава посока, ама гледам – липсва столчето ѝ. За такъв въпрос, аз ако съм шеф в телевизията, уволнявам“.

Не след дълго се появи реакция от ГЕРБ:

„ПП ГЕРБ винаги е защитавала свободата на медиите. По повод днешното участие на народния представител Антон Тодоров в Нова телевизия и изказаните от него тези, от ГЕРБ заявяваме:

Смятаме, че свободната журналистика има правото да пита и да задава въпроси. За нас няма лоши и неудобни въпроси, а неточни отговори. Всички изказани тези на народния представител Антон Тодоров са негово лично мнение.“

От медията също оповестиха позиция по случая:

„NOVA приема отправянето на заплахи от политици към журналисти за недопустимо поведение. Ръководството на медията застава зад Виктор Николаев и останалите журналисти, чиято работа е да задават въпроси. Квалифицирането на журналистическите въпроси, вместо даването на отговори, е опит за подмяна на актуалните теми“.

Вижте още: БЯСНОТО КУЧЕ, ШАЙКАТА И ПРАЗНИЯ СТОЛ

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС