Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Гледаме Оскарите в реално време у нас

Началото на същинската церемония е в 3,30 ч. по Би Ти Ви Синема

Основната тема на церемонията на наградите Оскар тази година ще бъде расовото разнообразие в Холивуд. - Гледаме Оскарите в реално време у нас

Основната тема на церемонията на наградите Оскар тази година ще бъде расовото разнообразие в Холивуд.

Церемонията на наградите Оскар ще бъде излъчена на живо и у нас. Би Ти Ви Синема е единственият български канал, който ще проследи събитието на 28 февруари. Началото е в полунощ.

Киноманите ще могат да проследят шоуто още с пристигането на филмовата гилдия по червения килим в „Долби тиътър“ в Холивуд, а преди това ще се запознаят с последните новини около наградите в „Студио: Оскари” с водещ Стаси Кара.

Същинската церемония започва в 3,30 часа на 29 февруари. Водещ ще бъде комикът Крис Рок, който разкри, че основната тема на шоуто ще бъде темата за расовото разнообразие в Холивуд.


Всичко по темата Оскарът и неговата раса – талантът“

 

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС