Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Голямата амбиция на Хелън Мирън – роля в „Бързи и яростни“

Актрисата обича Вин Дизел, но шофирането още повече

„Държа да участвам там, а никога не ме канят“, каза актрисата и се зарече, че ще влезе в „Бързи и яростни 8“. - Голямата амбиция на Хелън Мирън – роля в „Бързи и яростни“

„Държа да участвам там, а никога не ме канят“, каза актрисата и се зарече, че ще влезе в „Бързи и яростни 8“.

Тя има Оскар и по четири награди БАФТА и Еми, но изгаря от желание да играе във филм от поредицата „Бързи и яростни“. Пред „Яху! Муувис“ Хелън Мирън сподели, че e опитвала да получи роля в сагата за улични ралита, но неуспешно.

„Голямата ми амбиция е да съм във филм „Бързи и яростни“. Толкова искам да съм някой от лудите шофьори там! Винаги съм шофирала сама – бях и в „Топ Гиър“, където направих много добро време в обиколката си“, обясни Мирън.

Хелън Мирън в „Бесни страшни пенсии 2“

Хелън Мирън в „Бесни страшни пенсии 2“

„Държа да участвам там, а никога не ме канят“, каза актрисата и се зарече, че ще влезе в „Бързи и яростни 8“. „Трябва да кажа, че Вин Дизел е брилянтен. Обичам го. Той е велик мъж, интелигентен – наистина го обичам. И той е част от желанието ми да участвам в поредицата, но най-вече е шофирането“, добави Мирън.

Актрисата призна още, че ѝ се иска да участва в още някой от филмите „Бесни страшни пенсии“ – 69-годишната Мирън вече има роли в първите две заглавия за пенсионирани специални агенти, които „грабват оръжията за последен път“.

Тя отбеляза още, че ѝ допада успехът на филми като „Игрите на глада“ и „Дивергенти“ заради тяхната възможност да привлекат по-младата женска аудитория. „Харесва ми, че най-после се обръща внимание на момичетата тийнейджърки“, каза Мирън.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Още по темата

kapatovo.bg