Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Хазарта бил заплашван, за да не се присъедини към „Продължаваме промяната”

Рапърът заподозря, че депутатите на ГЕРБ са получили същото застрашително послание

„Аз съм нормален човек и често изпитвам страх“, заяви от трибуната Ицо Хазарта, но Асен Василев му казал, че има и по-важни неща от страха. Снимка: Зара Русева/БГНЕС - Хазарта бил заплашван, за да не се присъедини към „Продължаваме промяната”

„Аз съм нормален човек и често изпитвам страх“, заяви от трибуната Ицо Хазарта, но Асен Василев му казал, че има и по-важни неща от страха. Снимка: Зара Русева/БГНЕС

Заплахи да му бъде отнето най-ценното нещо, което има, е получил Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, заяви новоизбраният депутат от парламентарната трибуна. Изказването му защо ще подкрепи, както той каза, „правителство на „Продължаваме промяната“, придоби формата на разкритие за методи, използвани от „началници и спонсори“ на ГЕРБ, които по думите му са се опитали да му попречат да се присъедини към проекта на Кирил Петков и Асен Василев.

„Когато получих покана от Кирил Петков да се присъединя, бях впечатлен от неговата биография, както и от тази на г-н Василев, бях впечатлен от неговия разказ, но той не беше достатъчен, за да ме накара да повярвам в успеха. Направих нещо друго – обърна се Хазарта към депутатите от ГЕРБ. – С много от вас се познаваме, с голяма част от вас сме приятели, затова реших най-простичко да попитам. Познавам и вашите началници, познавам и вашите спонсори и реших да попитам и тях що за хора са Кирил и Асен, защо не трябва да им вярваме. Получих недвусмислено послание, че ако продължа да подкрепям Кирил Петков и Асен Василев, ще загубя най-ценното нещо, което имам.

Иска ми се хората, автори на идеята да получа това послание, да знаят, че това е най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този отбор, вярвам в него и съм убеден, че той ще работи за България.

Както казах, с голяма част от вас се познаваме, с мнозина сме приятели и знам, че някои от вас имат това поведение и присъствие тук най-вече защото са получили същото послание, каквото получих и аз.

И накрая: аз съм нормален човек и често изпитвам страх. По-често, отколкото ми се иска. Но веднъж Асен Василев ми каза: „Нормално е да те е страх, но в този живот има неща, които са по-важни от страха.“

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах