Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Химнът на Русия, изпълнен със звуци от изстрели и взривове (аудио)

Русия, когато се свири твоят химн, трябва не да се става, а да се бяга, казва авторът на бомба-версията

24 февруари бе денят, в който украинците се събудиха в 4 сутринта от сирени за въздушно нападение, пише авторът на новата версия на руския химн. - Химнът на Русия, изпълнен със звуци от изстрели и взривове (аудио)

24 февруари бе денят, в който украинците се събудиха в 4 сутринта от сирени за въздушно нападение, пише авторът на новата версия на руския химн.

Изпълнение на официалния химн на Руската федерация със звуци от бомби и изстрели създаде музикалният продуцент Роджър Леао и неговото креативно студио 7C. Наречен „Истинският химн на Русия“, химнът следва оригиналната мелодия на композитора Александър Александров, като са използвани взривовете и авиоударите, нанесени от руските войски над украинските градове. Звуците са реални.

Версията може да се чуе в сайта The Anthem of True Russia и в Ютюб канала Stop Russian Fighters. Многократно номинираният за „Грами“ продуцент Роджър Леао, който живее в Ню Йорк и е бразилец по произход, пише в анонса за клипа:

„24 февруари – денят, когато украинците се събудиха в 4 сутринта заради сирени за въздушна тревога. Те и до ден-днешен се чуват в цяла Украйна. Всеки ден и всяка нощ със звуци на взривове, падащи бомби, обстрели, изстрели, танкове, но и плач на хора, деца и домашни животни“.

Авторът на бомба-версията на руския  химн допълва:

„Русия, когато се свири твоят химн, трябва не да се става, а да се бяга. Нека чуят как тяхната страна сега звучи за нас и за целия свят“.

Алтернативният химн на Русия вече е достъпен и в платформите Apple Music и Spotify.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg