Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Бежанци в „реклама“ на България: Тук съм като у дома си (видео)

Шегаджии събраха на едно място видеата с Антонио Бандерас и пленените от Петър Низамов – Перата мигранти

Един от вързаните със свински опашки бежанци, заснети и самохвално показани във Фейсбук, в монтираното клипче заговаря с гласа на Антонио Бандерас. - Бежанци в „реклама“ на България: Тук съм като у дома си (видео)

Един от вързаните със свински опашки бежанци, заснети и самохвално показани във Фейсбук, в монтираното клипче заговаря с гласа на Антонио Бандерас.

„В България се чувствам като у дома си“, казва един от „пленените“ от хайките за хора мигранти на границата. Или поне така изглежда… Хумористичен, но доста натъжаващ клип вече набира популярност в социалните мрежи – като компилира рекламата на България от холивудски звезди, представена преди няколко месеца, с кадри от лова на бежанци и приключенията на Динко в национален ефир.

Един от вързаните със свински опашки бежанци, заснети и самохвално показани във Фейсбук, в монтираното клипче заговаря с гласа на Антонио Бандерас:

„Чувствам се комфортно. Има страхотни професионалисти в България, работи се лесно, защото те знаят много“.

Вижте още: ЗВЕЗДИ ОТ ХОЛИВУД В РЕКЛАМА: БЪЛГАРИЯ Е МЯСТОТО

А редом до кадрите с храм-паметника „Св. Александър Невски“ и други забележителности на София Динко кръстосва дивната българска природа с вярното си АТВ.

Хората са много добри и мили, уверяват ни тръшнатите на земята мигранти с чужди гласове. А накрая, разбира се, се появява и звездата, която ни казва, че „България е мястото“. Не, това не е Силвестър Сталоун от оригиналния клип, а Петър Низамов – Перата, повелителят на свинските опашки.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg