Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Музика от ’94-а в новия албум на „Флойд”

"Пинк Флойд" заедно на концерт в "Хайд парк", Лондон, през 2005 г. Музиката за новия албум е записвана без Роджър Уотърс (вторият отляво надясно).  - Музика от ’94-а в новия албум на „Флойд”

"Пинк Флойд" заедно на концерт в "Хайд парк", Лондон, през 2005 г. Музиката за новия албум е записвана без Роджър Уотърс (вторият отляво надясно).

Поли Самсън, съпругата на Дейвид Гилмор, съобщи в Туитър, че „Пинк Флойд“ ще пуснат нов албум на пазара през октомври след 20-годишна пауза. Вече излезе и официално съобщение от името на групата, в което се казва, че в началото на есента светът ще чуе продукцията The Endless River.

Музикантите твърдят, че в албума ще има основно „ембиънт и инструментална музика“, записвана през 1994-а – времето, в което те са създавали шедьовъра си The Division Bell.

В записа на проекта са участвали Дейвид Гилмор, Ник Мейсън и вече покойният Ричард Райт, който си отиде през 2008 година.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС