POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Игра на тронове“ продължава с минисериал (видео)

Седем документални епизода разкриват тайните на изминалия седми сезон

Как е била заснета изумителната сцена с Краля на нощта върху мъртвия дракон ще разберем след шест седмици. - „Игра на тронове“ продължава с минисериал (видео)

Как е била заснета изумителната сцена с Краля на нощта върху мъртвия дракон ще разберем след шест седмици.

Седмият сезон на „Игра на тронове“ приключи и ще трябва да почакаме доста преди да видим финалния. Няма да сме напълно лишени от света на Вестерос обаче – поне за известно време. В понеделник НВО пусна първия от общо седемте епизода на новата си поредица, The Game Revealed (бел. ред. – „Тайните на Играта“).

Пилотната серия е 14 минути, отразява премиерния епизод на седми сезон и може да се гледа безплатно онлайн. В краткия филм виждаме малко от Ед Шийрън, прекрасни кадри на Мейзи Уилямс (Аря Старк) с лицето на Дейвид Брадли (Уолдър Фрей) и множество примери за изключителния грим, който се използва в „Игра на тронове“ (най-вече при армията отвъд Вала).

Епизоди ще излизат всеки понеделник в платформите HBO Now, HBO Go, HBO On Demand. Ще виждаме интервюта с актьорите и екипа, нова информация за случващото се във Вестерос и различен поглед към някои от най-важните моменти в изминалия сезон.

Предлагаме ви първия епизод на минисериала.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg