Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Игри на изнасилване

Оказва се, че на големи празници, а и не само, това е практикувана мъжка арабска „игра“

Снимка: Емил Георгиев - Игри на изнасилване

Снимка: Емил Георгиев

Това не е измислено от мен словосъчетание. Това е поводът да напиша този текст. Бясна съм. Бясна, отвратена и изплашена. Съзнателно се въздържах да пиша за масовите „новогодишни“ посегателства и изнасилвания в Германия, а както се оказа и в други градове в Европа, защото вече се старая да си спестявам всякакъв досег с информация, която нарушава вътрешния ми мир. Живеем в озверели времена и човек се спасява поединично в кулата си от слонова кост. И все пак нещо ме чоплеше отвътре, исках да знам повече за случващото се, защото без съмнение то е лош знак за общото бъдеще на европейци и мигранти.

Започнах да търся клипове с изнасилвания. И който търси, намира. Клипът беше манипулативно кръстен „Изнасилванията в Кьолн“, а не беше от там, а от Египет, и показваше тълпа озверели араби, бутащи съпротивляваща се и пищяща с всички сили жена, докато я набутаха в нещо като вход за метро. Писъците не спряха, а мръсните животни се блъскаха, ако не можеха да участват, то поне да гледат, и клипът свърши.

Качих го за секунда във Фейсбук и го махнах. Казах си, че не искам да започвам този разговор. Не искам да ме нападат и изнасилват с просташкото си незнание и безотговорност разни либерали, обяснявайки ми, че не може да се обобщава. Въпреки, че стотици изнасилени в Кьолн жени не са обобщение, а присъда над неразбираемата щедрост на госпожа Меркел, която буквално хвърли европейките на зверовете. Не разбирам защо го направи. Ако причината са именно либералните ценности, значи сега махалото ще се залюлее силно в обратна посока и последиците му ще бъдат непредвидими. Това не ме радва ни най-малко, защото няма нищо по-страшно от атмосферата на липса на толерантност, взаимно уважение и респект към чуждите ценности. Но в случая либералите се опитват да защитят именно липсата на толерантност и уважение на една миноритарна група, която нахлу в Европа с невъзможността да изразходва младежкия си тестостерон по европейските улици. И сега първите жертви, разбира се, са жените. Не хомосексуалните, не евреите, а ние.

И така, ровейки из нета на следващия ден, след като гледах този ужасяващ клип, установих, че е свален от предишния източник, но се е появил в два нови източника, единият от които е на Russia Today, руската телевизия за чужбина. В репортажа, придружен със същото видео, се разказваше за арабската игра „тахарруш гамея“, или „игра на изнасилване“. Не можех да повярвам на очите си. Написах „тахарруш гамея“ в Гугъл и другият източник, който намерих, беше The Jerusalem Post. Ден по-късно виждам, че за „играта“ вече пишат и в Daily Mail. На този етап обаче няма нищо написано за тахарруш гамея в нито една либерална медия, което не ни изненадва.

Оказва се, че на големи празници, а и не само, това е практикувана мъжка арабска „игра“, особено разпространена в Северна Африка. Така се забавляват арабите, разбирате ли? С групови изнасилвания. И понеже тъпанарката или продажничка (на кого и защо?!?!) Меркел ги допусна, сега започнаха да си я играят и с европейските жени.

Искам да прочета какво оправдание ще намерят либералните медии за вноса на тази „демокрация“, за приноса на тази „култура“, и най-накрая за правата на жените. По реакциите на информацията за тахарруш гамея ще преценявам кой колко струва като човек. Изобщо човек ли е. Защото случилото се на Нова година в Кьолн е доказателство за огромно предателство към европейските жени. И думата не е предателство, а посегателство.

Те са вече тук и играят на изнасилване на Нова година.

Политици, които допуснахте това, вие заслужавате да попаднете в тълпата от клипа. Да ви влачат, докато пищите, да разкъсват дрехите ви, пръстите им да се завират навсякъде по тялото ви, да ви мъкнат за косата, да се опитат да ви разкъсат, прониквайки в цялата ви същност.

Всички политици, които не казаха „не“ по един или друг начин от самото начало на тази дивашка инвазия, това заслужават. Както и политиците, заради които се стигна до там, че тези хора да търсят мир на наша земя, носейки анти-цивилизационната война в себе си.

Ще бъда безкрайно разочарована от познатите ми либерали, ако не намерят начин да спрат да намират гъвкави обяснения за случилото се. Тероризмът не се изразява само в бомби, разбирате ли? Играта на изнасилване също е тероризъм.

Горките арабски жени. Не бих могла да изразя съчувствието и безпомощния си гняв за начина им на живот, защото те са свикнали на това животинско отношение. Но никога, абсолютно никога не ми е минавало през ум, че сега, в началото на 21 век, аз ще се страхувам за съдбата на европейските жени заради играта на изнасилване на едни пришълци!

Това е тероризъм. И паниката трябва да бъде изместена с хладнокръвно мислене как, с какви цивилизационни и полицейски средства този вид анти-женски тероризъм може да бъде овладян. Защото анти-женският тероризъм е анти-човешки. Ние винаги ще имаме нужда да бъдем пазени от грубата мъжка сила, за да можем да възпитаваме нормални и толерантни деца. Всичко е свързано.

Дори само една изнасилена жена означава изнасилено общество.


Всичко от Милена Фучеджиева

Вижте още: КЬОЛН: ЦЕНАТА НА НАИВНОСТТА

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg