Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Икона с Путин подариха за Великден на мобилизираните руснаци

В пакета е имало още бутилка със светена вода и пластмасови чаши

Много от войниците са отказали да заснемат благодарствено видеообръщение за президента. Снимка: Телеграм канал „Перм 36,6“ - Икона с Путин подариха за Великден на мобилизираните руснаци

Много от войниците са отказали да заснемат благодарствено видеообръщение за президента. Снимка: Телеграм канал „Перм 36,6“

Икони с изображението на Путин получиха мобилизираните руснаци в Украйна, съобщават руският Телеграм канал „Перм 36,6“ и The Moscow Times.

Празничният великденски пакет за войниците на фронта е съдържал бутилка със светена вода, опаковка пластмасови чаши, зърнени храни и прозрачен пакет с надпис „За молитва“, в който е имало икона с Путин.

Мобилизираните разказват, че пакетите са били донесени от доброволци на партия „Единна Русия“, които са държали да снимат видеообръщения с благодарности към партията. Много от получилите „иконите“ обаче са отказали да застанат пред обектива.

По-рано на мобилизираните от Перм бяха изпратени „свещи за защита“, които да се палят в бой, за да предпазят от наранявания.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90