VivaPay

Илюзионистът Динамо диагностициран с коронавирус

Макар и да нямал висока температура, останалите му симптоми били тежки

Динамо обича да изненадва с триковете си хора на улицата. Снимка: Стопкадър - Илюзионистът Динамо диагностициран с коронавирус

Динамо обича да изненадва с триковете си хора на улицата. Снимка: Стопкадър

Известният илюзионист Динамо е дал положителен резултат за коронавирус. 37-годишният шоумен страда от Болест на Крон и артрит, което го поставя в рисковата групи на хората, които често развиват странични заболявания, вследствие на коронавируса, отбелязва „Скай Нюз“.

Динамо, чието истинско име е Стивън Фрейн, сам съобщи диагнозата си в Туитър, където има над 2,1 млн. последователи. Изпълнителят е на имуносупресивна терапия и решил да се изследва заради здравословните си проблеми. По думите му симптомите му били „доста тежки“, но сред тях не е висока температура, а „продължителна кашлица и много болки“. Засега той остава на домашно лечение и ще се самоизолира за 2 седмици.

С голямо облекчение съобщавам, че най-страшното мина, но исках да ви кажа какво се случва. Моля ви, приемете този вирус сериозно и помнете, че като стоите вкъщи, предпазвате много други хора“, написа илюзионистът в профила си в Туитър.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg