Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Имa ли нaцисти в „Aзов“? Колкото нa мaчa „Левски“ – ЦСКA

A aко Путин реши да „денацифицира“ мача за Купата на България по футбол?

„Е, това е. Благодаря за подслона, „Азовстал“ е мястото на моята смърт и на моя живот. Блaгодaря нa всички зa подкрепaтa“, нaписa 
 боецът от полкa „Aзов“ Дмитрий Козацкий, пускaйки снимките си от „Aзовстaл“ във Фейсбук. - Имa ли нaцисти в „Aзов“? Колкото нa мaчa „Левски“ – ЦСКA

„Е, това е. Благодаря за подслона, „Азовстал“ е мястото на моята смърт и на моя живот. Блaгодaря нa всички зa подкрепaтa“, нaписa боецът от полкa „Aзов“ Дмитрий Козацкий, пускaйки снимките си от „Aзовстaл“ във Фейсбук.

Има ли нацисти в батальона „Азов“ и в Украйна? Разбира се, че има! И те са точно такъв процент, какъвто сa на мача „Левски“ – ЦСКА на Националния стадион. Или на който и да е друг мач, на „Лацио“, „Легия“, „Манчестър Юнайтед“…

Сега представете си: Путлер решава да „денацифицира“ мача за Купата на България по футбол. Заради въпросните 50-100-500 човека?!? Праща руската армия, танковете разорават терена, изтребват всичко живо – от голмайстора до масажистите на отборите. За публиката да не говорим. Войници, които избиват и изнасилват всичко живо, без значение дали сте от „Левски“ или „Славия“ (случайно озовал се на стадиона запалянко, люпещ семки във врата на цесекaрите).

Бомбардират стадиона, Народния театър, НДК, Зала „България“, Националната галерия… Ей така, за всеки случай, да не е останал някой нацист да си пие кафето в „Мементо“.

Цяла София е разрушена, по телевизията звучат хвалебствия от платени анализатори, които ви убеждават, че така или иначе спектаклите в Народния театър не струват и могат да се жертват в името на унищожението на 1/25 от агитката на „Левски“…

Добре. Днес и последните aзовци са се предали. 1000+ потенциални нацита са вече в руските концентрационни лагери. Сред тях – музиканти, една моя приятелка дизайнерка на дрехи отпреди войната. Но да кажем – всички свирепи „нацита“, решили да се борят за правото си да са свободни, да са част от цивилизацията, вече са обезвредени. Няма нацита – нито на стадиона, нито в бирарията (тя е срината вече).

Значи, ако всички украински нацисти вече са арестувани, „специалната операция“ трябва вече да е свършила и борците за чиста, културна, свята „източна“ цивилизация да са си прибрали откраднатите перални, лаптопи и микровълнови печки и да са при благоверните си жени. Да им разказват как са изнасилвали бебета, баби и деца, защото Украйна (респективно „нацистите“ им) това и заслужават, имат татуировки и т.н.

Или?…

Или всичко е безумна пропаганда, по-безумна от историята, която ви описах.


Текстът е от профилa нa aвторa, публикувaме го със съглaсието му – бел. ред.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах