Иначе всичко е по план

 - Иначе всичко е по план

Министърът ни отбраната каза, че от нас не е искано съдействие за удара, който САЩ, Великобритания и Франция нанесоха върху Сирия.

Съюзниците май не са сметнали за необходимо да ни уведомяват какво планират. Уведомило ни нашето разузнаване. Вероятно съюзниците са сметнали, че ще настояваме да ни предоставят 100-процентови доказателства за вината на Асад, включително с негово писмено самопризнание и разкаяние. Сигурно затова не са ни уведомили. Не за друго.

Но това е добре. Защото ако ни бяха поискали съдействие, ние как ли щяхме да се включим? С неразпознаваемите и несъвместими за съюзниците „МИГ“-ове. Същите, за които продължаваме да плащаме на Русия да ги „ремонтира“, а те да плачат пак за ремонт.


Рубриката „Вашият коментар“ дава възможност на читателите на „Площад Славейков“ да станат и автори в сайта. Вие, нашите гости, често коментирате под статиите ни във Фейсбук, но някои от текстовете заслужават отделна публикация. Затова ви каним сред нас! Очакваме вашите текстове, подписани с истинското ви име. Изпращайте своите материали, анализи, коментари или художествена литература на имейл mail@ploshtadslaveikov.com.

Америка за България

ДС