Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Индия прави свой „Игра на тронове“

Малко вероятно е в римейка на сериала да се появят и дракони

Сакши Танвар ще очаква да играе новата Денерис. - Индия прави свой „Игра на тронове“

Сакши Танвар ще очаква да играе новата Денерис.

Индия се кани да снима своя версия на световния телевизионен хит „Игра на тронове“. Сериалът ще се нарича „Рани Махал“ и поне в началото ще е базиран на „Песен за огън и лед“ на Джордж Мартин – като ще има и герои доста близки на онези във фентъзи книгите и в оригиналните епизоди по тях.

Индийският римейк ще е с участието на местната телевизионна звезда Сакши Танвар, която ще се превъплъти в ролята на персонажа, вдъхновен от Денерис, пише „Индиан Експрес“. Според онлайн слухове, въпреки че сериалът ще тръгне от оригиналия „Игри на тронове“, той ще е базиран в годината на Индийското въстание – 1857, така че е малко вероятно в него да се появят и дракони.

Въпреки това няколко звезди в страната вече се спрягат за определени роли – като тази на Церсей Ланистър и на Джон Сноу.

Дългоочакваният нов сезон на фентъзи сериала започва на 12 април – в България той ще бъде излъчен заедно със световната премиера – по НВО в малките часове на 13 април. Епизодична роля в сериала има и българинът Захари Бахаров. Той влиза в образа на магнара Лобода – водач на канибалско племе отвъд Вала в земите на Вестерос. Героят повежда диваците след смъртта на вожда Стир, убит от Джон Сняг в Четвъртия сезон.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg