Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Искаме ли да сме българи?

Юда ли? Той е българин, ако не сте разбрали. Нация от Юди под прикритие

 - Искаме ли да сме българи?

„Мавзолеят на Владимир Ленин в Москва ще бъде затворен за посетители за два месеца заради планираната профилактика, съобщи прес-секретарят на Федералната охранителна служба Виктория БОГОМОЛОВА (болдът е от автора). Тя уточни, че мавзолеят ще бъде затворен за посещения от 16 февруари до 16 април. Плановата профилактика в Мавзолея се провежда два пъти в годината. През това време специалисти от Всерусийския институт по лекарствени и ароматични растения ще работят с балсамираното тяло на Ленин, веднъж на няколко години се налага да сменят костюма му.“

Към това съобщение е прикачено кратко филмче, показващо работата на лекарите по мумията. Гледах с увиснало чене, потрес и отвращение как двама лекари киснат и вадят от течността жълтеникавата коруба на един от най-зловещите хора в историята на човечеството. Ленин е гол, на срамните му части е метната бяла кърпа, виждат се ноктите на ръцете и краката му, на гърдите му зее дупка от която е бил изтърбушен, за да остане това нечовешко нещо, лишено от злата си душа, погубила десетки милиони хора. Луд садист-сифилистик, на който все още се кланя един народ.

Този филм трябва да бъде гледан от всички хора живеещи в демократични общества, колкото и вече да е спорна думата „демокрация“. Едва ли някогашният приятел на Путин Джордж Буш-младши е видял това филмче, но моето лично проглеждане, вече непоклатимо, е, че Русия НИКОГА не може да бъде нормална държава. Народ, който продължава да търпи в центъра на столицата му да слагат чорапи и да обличат в костюм една коричка, обградена от стражи и дебели черни мраморни стени, е малоумен народ. Народ от трагични глупаци, които все повече вредят на нас, които искаме да забравим, че са такива и да живеем без тях, далече от тях, свободни от тяхната лудост и жестокост. Не мразя руснаците, поотделно те са прекрасни, мили хора, но след този филм страхът и неприязънта ми към тях са необратимо големи.

Да се кланяш на една празна телесна обвивка и да я обличаш и събличаш като кукла в 21 век, това е психиатрично-варварско. Хубаво е, че Георги Димитров беше вкаран в гроб или кремиран, не знам, но Евегений Бакърджиев разруши паметника на българското слугинство на лудостта, нашия мавзолей, а той можеше да послужи за толкова много неща. Това е една от непростимите грешки, случили се с разрешението на поредното предателско правителство. Хора от това правителство са използвали каменни блокове от разрушения мавзолей за собствените си къщи. Да искаш да живееш обграден от стени, носещи със себе си енергията на това време, на този човек, на тази психопатия, е не по-малко психопатско.

Няма за пореден път да говоря за паметника „1300 години България“. Тезата ми остава непроменена. Паметници не се бутат. Мемориалните военни плочи трябва да намерят място другаде, наблизо някъде. Но паметници не се бутат.

Тази седмица излезе новина, че в Кърджали ще се строи най-голямата джамия на Балканския полуостров. В този гигантски град Кърджали, пълен с милиони мюсюлмани, в тази Мека на Балканите. Не ви ли е срам, тези, които сте разрешили това безобразие? Кои сте вие? Откъде накъде в България ще е най-голямата джамия на полуострова? Защо не в Албания? Защо не в Косово? Защо тук? Това е анти-българско и престъпно. Но и да го изкрещя пред парламента, няма да има никакъв ефект. Дреме им. И на демократите не им дреме, защото те пребивават само телом тук. Докато има плячка.

В същото време един бесарабски кмет, човек идентифициращ се като етнически българин, моли българското правителство да разреши на бесарабските българи да пътуват без визи, не като украински или молдовски граждани. Човекът е кмет на огромно село от 5000 души. Той пита колко такива села са останали в България. Ние тук също знаем отговора, който не ни изнася. Училището му е пълно с деца – българчета, които говорят и пишат на български, той подчертава.

Казва, ние сме 500 000, искаме да сме българи. А ние тук казваме, ще строим най-голямата джамия на балканския полуостров. Ще сме глобални. Ще сме турци, руснаци и американци. Ще ограбваме собствения си народ. Ще се мразим помежду си неистово. Ще се нахвърляме един върху друг като истерични хиени, чиято мърша е все по-трудна за намиране. Ще крадем, ще лъжем, ще убиваме. И без оръжие убиваме. Убиваме с корупция, злоба, завист, алчност, безотговорност, безгръбначност. Ще пишем нелепи учебници за децата ни, в които историята ще се криви като мутант, според мутантите на всеки „демократичен“ повей, дошъл отвън. Ще твърдим, че не е имало никакъв проблем с 500-годишното турско „присъствие“, защото така повеляват правилата на демокрацията. Ще допуснем да ни управляват хора, чийто единствен принцип е прецакването на всеки, който е на пътя към забогатяването им. Ще мразим неистово циганите и чалгата, „виновници“ за вече явния ни провал на всякакво ниво – политическо и духовно. Интелектуалци ще водят парада срещу нещо или някой, 5 минути по-късно ще са отметнат от думите си. Юда ли? Той е българин, ако не сте разбрали. Нация от Юди под прикритие.

И ще има едни 500 000, според този кмет, българи, в някаква си Бесарабия, които не искат да участват във войната за Украйна, а искат да са българи. Те ИСКАТ да са българи. Ние искаме ли? И ако не искаме, какво правим тук, на тази територия, в тази държава? Защо лъжем себе си и света? Разчекнати в 4 посоки – полумесец, мумия, Линкълн и безименен българин-предател – кои сме ние? Някой знае ли отговора на този въпрос? Някой има ли смелост да отговори?

За джамията сте в брак по сметка, но това не ви оправдава. Не ви оправдава! Историята ще докаже, че сте престъпници към България с тази джамия. Подчинени на политиката на Ердоган. Доброто съседство, както и доброто отношение към сънародниците ни мюсюлмани е едно, предателството към собствения си народ съвсем друго.

И приемайки всички нещастни сирийски бежанци и покрай тях кой знае каква терористка сган, сте длъжни да направите нещо за бесарабските БЪЛГАРИ, дяволите да ви вземат! Имаме нужда от тях. Имаме нужда от българи, които искат да са българи.

Иначе по-добре да слагаме фереджетата и мъжете да пускат бради и да хванат броениците.


Всичко от Милена Фучеджиева

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg