Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Истерия за Трите мечки в Сатирата. Бойко Борисов звъни за билет

Премиерът търси пропуск за дъщеря си за премиерния спектакъл „Дакота“ на Бахаров, Вергов и Карамазов

Билети за спектакъла „Дакота“ за месец май вече няма. На 10 май ще бъдат пуснати в продажба местата за месец юни. - Истерия за Трите мечки в Сатирата. Бойко Борисов звъни за билет

Билети за спектакъла „Дакота“ за месец май вече няма. На 10 май ще бъдат пуснати в продажба местата за месец юни.

Истерия е обсебила родната театрална общност край новия спектакъл на Трите мечки Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владимир Карамазов в Сатирата. Във вторник вечерта бе първата премиера на новото им представление „Дакота“ от Жорди Галсеран и салонът се пръскаше по шевовете. Към популярното трио се присъедини актрисата Александра Василева, режисурата е на Владимир Пенев.

Билетите за четирите представления през месец май са отдавна изчерпани, разкриват от театъра. Опитите чрез близки и познати да бъдат намерени билети за спектакъла обаче продължават. Владо Пенев признава, че колкото и да му е неудобно също се налага да отказва на приятели. А във вторник самият премиер Бойко Борисов се обадил на директора Здравко Митков, защото дъщеря му не могла да си намери билет за представлението.

Освен „Дакота“, през месец май Трите мечки ще изнесат още две представления на „Спанак с картофи“ и едно на „Арт“ в Сатиричния театър. Билетите са на цени от 10 и 18 лв., има и ВИП ред, където местата вървят по 30 лв.

За юни билетите за представленията в Сатирата ще бъдат пуснати на 10 май. Касата отваря в 9, 30 сутринта.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg