Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Истина е, и Пол Макартни запя с Риана!

Новото музикално трио - сър Пол Макартни, Риана и Кание Уест. - Истина е, и Пол Макартни запя с Риана!

Новото музикално трио - сър Пол Макартни, Риана и Кание Уест.

Риана е готова с новата си песен. Дотук нищо изненадващо, но музикантът, с когото тя си сътрудничи, е не някой друг, а сър Пол Макартни! Това със сигурност не сме го очаквали.

26-годишната изпълнителка ще през ноември заяви, че работи усилено по осмия си студиен албум. А новото парче, създадено с помощта на битълса, е с дължина около 3 минути. В него звучи и гласът на Кание Уест.

Певицата от Барбадос използва Туитър, за да съобщава какво ново има околовръст. „Първи поглед към новата ми музика”, е надписът, който ни пренасочва към iTunes и към новото й творение. Озаглавена “Four Five Seconds”, песента прави лек завой от обичайните ритми, които сме свикнали да чуваме от Риана. В композицията на нея се пада честта с вокалите, Кание рапира в присъщия му маниер, а сър Пол акомпанира на китара.

Чуйте го:

http://youtu.be/zwKCsJgrjRw

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg