Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Истината е, че Кубрик е режисирал кацането на Луната

Огромната измама, наречена „Америка“, е официално развенчана

Стенли Кубрик в най-искреното си интервю. Нямаме и една причина да не повярваме на всяка казана дума! - Истината е, че Кубрик е режисирал кацането на Луната

Стенли Кубрик в най-искреното си интервю. Нямаме и една причина да не повярваме на всяка казана дума!

Всеки наистина разсъдлив и интелигентен човек знае, американците никога не са кацали на Луната, а всички онези кадри с развятото знаме там и подскачащия Луис Армстронг са изфабрикувани. Е, тази истина се потвърждава вече и от злия гений, който стои зад нея – самият Стенли Кубрик.

Титаничният режисьор, заснел „Портокал с часовников механизъм“, „Криминале“ и „Сиянието“, е мъртъв от 15 години. Но само дни преди да се спомине той е разкрил мрачната тайна в интервю пред колегата си Т. Патрик Мъри. Кубрик е пожелал обаче разговора, в който се крие разковничето на голямата лъжа, наречена „Америка“, да бъде излъчен не по-рано от 15 години след смъртта му.

Няма нищо по-логично от това, колкото и някои наивници да се надсмиват.

Кубрик: – Извърших огромна измама с американската общественост, която сега ще разкрия. В нея въвлечени бяха правителството на САЩ и НАСА. Кацанията на Луната бяха фабрикувани, всички те бяха фалшиви. Аз бях човекът, който ги филмира.

Мъри: – ОК (смее се). Какво говорите… Сериозен сте?

Кубрик: – Напълно съм сериозен. Като рак.

(…)

Мъри: – Защо разказвате това на света? Защо е нужно хората да знаят, че кацанията на Луната не са реални, а фалшифицирани?

Кубрик: – Смятам ги за своя шедьовър.

Мъри: – За който не можете да получите заслуги, не можете да говорите…

Кубрик: – Ето, че сега го правя.

Както ясно личи, разговорът е абсолютно автентичен, а Кубрик в края на 60-те години е имал кинотехнология все още непозната за колегите му от гилдията, с която да създаде шедьовъра си. Той е гений, а ние – не, така че с какво право можем да се съмняваме в това?

Нещо повече – визията на режисьора в най-искреното му интервю ПОРАЗИТЕЛНО напомня как изглежда той малко преди смъртта си. Така че на всеки конспиратор, които твърди, че нямало нищо общо, можем да кажем само едно:

„Заслужавате да ви бъде даден хороший урок, братко.“

Както гласи един от множеството коментари в социалната мрежа по темата със сензационното и ексклузивно интервю:

„Тези признания са далеч по-шокиращи от всяко нещо, което Кубрик е казвал някога! Хората имат доказателство, поднесено им на тепсия и все още отказват да го приемат. Те са просто идиоти с гладки мозъци, разчитат на някой да им каже какво да мислят и дори когато дойде момент, в който всичко е срещу стандарта, те го отхвърлят на всяка цена“.

Защо го отхвърляте, идиоти с гладки мозъци и илюминаторски рептили?! Просто признайте, kacaneto na lonata e luja!

Б. а. Ако сте повярвали и на една дума от този текст – R.I.P., разум.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg