POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Роби Уилямс към Иво Димчев: Не можах да откъсна поглед от теб (видео)

Българинът се яви в британския „Х фактор“ и след три пъти „да“ продължава участието си в шоуто

Иво Димчев в британския „Х фактор“. Снимка: Стопкадър - Роби Уилямс към Иво Димчев: Не можах да откъсна поглед от теб (видео)

Иво Димчев в британския „Х фактор“. Снимка: Стопкадър

Българският пърформанс артист Иво Димчев се яви в британското издание на „Х фактор“ пред жури, в което са Роби Уилямс, съпругата на певеца Айда Фийлд, Луи Томлинсън от „One direction“ и основателят на формата Саймън Кауъл.

Преди Димчев да започне своето изпълнение, журито проведе кратък разговор с участника. Първи към него се обърна Роби Уилямс, който го поздрави и го попита кой е.

„Името ми е Айво“, отвърна Иво, което провокира Роби Уилямс да изпее името му.

После се намеси Айда Фийлд, която насочи разговора към облеклото на Иво Димчев:

„Разбирам, че е горещо навън, но мисля, че едно от копчетата на ризата ти е разкопчано“.

Димчев отвърна, че я е разкопчал в последния момент, защото решил, че изглежда „твърде официално“. А Фийлд използва случая да се пошегува, като попита българина от Саймън Кауъл ли е взел назаем ризата.

Разговора продължи Роби Уилямс, отново за външния вид на Димчев – попита го истински ли са татуировките по тялото му. На което българинът отговори, че са временни, тъй като все още експериментира.

Уилямс направи забележка, че песента на Димчев е 90 секунди по-дълга, отколкото трябва. Но артистът не даде обяснение за това, а просто представи какво ще изпее:

„Песента се казва „Късметлийски ден“ и е за раздялата, когато мислиш, че си някак свободен. Когато излизаш на улицата и се срещаш с хората, срещаш грешните хора, но дори да са грешните, все пак им даваш част от сърцето си“.

Какво по дяволите означава това?“, попита Саймън Кауъл, но Иво Димчев не отговори, а попита дали може да започне.

По време на изпълнението си българинът бе имитиран от Роби Уилямс. А след края на песента Томлинсън коментира:

„Не съм от дълго време в този формат, но това е най-странното нещо, което съм виждал. Вокалите, песента… Определено ще го запомня, но не заради правилните причини“.

Саймън Кауъл обаче не се съгласи с него:

„Имаше нещо очарователно за мен в цялото изпълнение“.

„Не мисля, че хората разбират развлечението през цялото време. Не можах да откъсна поглед от теб – добави Роби Уилямс. – Бих искал да те гледам отново. Имаш „да“ от мен.“

Иво получи по още едно „да“ от Айда и Саймън, но Луи категорично не се съгласи с тяхната оценка:

„Малко странност е ок, но това е твърде странно за мен. Съжалявам, имаш „не“.

С три „да“ българинът продължава участието си в шоуто.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС